Search our collections

Plakatbutik

Velkommen til vores plaktatbutik, hvor du kan købe foto og kunst lavet af inviterede kunstnere. Klik på en af samlingerne og se de flotte billeder.

26. november 2020: Velkommen til mit galleri på nordlysprint.dk

I skrivende stund er 24 billeder lagt ind, og der vil komme flere til. De fleste motiver er fra Nordals, og det er der en god grund til. De er oftest optaget i gå- eller cykelafstand fra mit hjem i Oksbøl. Min kone Anne og jeg elsker friluftslivet, og da vi begge er pensionister, har vi tiden til det. Og det gælder ikke mindst under Covid 19!

Af de 24 billeder er 11 fra Bundsø. Jeg har været så heldig at kunne dokumentere dens tilblivelse over de sidste 5 år. Dels har jeg som nævnt haft tiden til det, og dels har jeg haft det rette udstyr til opgaven. Historien om Bundsø er lang og spændende, og til de nysgerrige kan jeg anbefale denne beretning:

Mjels Sø og Bundsø

Se også denne video fra Vimeo, som viser flotte drone optagelser:

Bundsø dronevideo

En helt dugfrisk - og meget glædelig - nyhed er, at Friluftsrådet netop har godkendt Sønderborg Kommunes ansøgning om Naturpark Nordals, som dermed bliver den 12. naturpark i mærkningsordningen Danske Naturparker. Læs mere herom her:

Nordals Naturpark

Og til slut et af mine egne billede fra vinteren 2015/16, hvor Bundsø blev “genforenet” med Mjels Sø og videre ud til Mjelsvig ved at åbne til vandgrøften igen.