Lav din egen plakat

Hvad gør Nordlys Prints plakattryk til noget særligt?
Vi er et 100% dansk firma

Alle vores produkter håndlaves i vores printværksted på Als

Tjek vores Trustpilot

Folk elsker vores plakattryk - og vi elsker dem :)

Eksklusive materialer

Hahnemühle papir, 12-farvet pigmentblæk, Nielsen rammer

Tilbud: Gratis redigering

Vi er eksperter i Photoshop! Lad os fintune lys, farver og skarphed

"Bedste oplevelse indenfor online shopping! Kan klar kun anbefale denne hjemmeside. Plakaterne var SÅ flotte og lige præcis hvad jeg ønskede. Kan klart kun anbefale denne hjemmeside. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra. 10/5 stjerner herfra❤️"

Sandra (Trustpilot 2021)

"Høj kvalitet hele vejen. Er endnu engang tilfreds med et smukt produkt, printet, pakket og sendt med stor omhu og professionalisme"

Dorte (Trustpilot 2021)

"Muligvis noget af den beste service jeg har fået. Sendte et lille bitte billede lavet på min gamle mobil i meget mørke farver og skulle havde det printet i 120x80cm...

Det jeg har modtage er sindssygt godt! Farverne er lige i skabet, kvaliteten af papiret er en verden for sig selv. Fremover bruger jeg kun dem!"

Kian (Trustpilot 2021)

Om 'Lav din egen plakat'


Det er super nemt at bruge vores service: Upload dit foto og bestil et plakattryk. Vi leverer indenfor 5 hverdage (ofte hurtigere) til nærmeste posthus eller pakkeshop. Og skulle du af en eller anden grund ikke være tilfreds med resultatet, kan du uden vrøvl returnere produktet indenfor 30 dage. Og husk: Du kan altid kontakte os på mail info@nordlysprint.dk eller telefon 30 84 94 00.

Hahnemühle papir


Til plakattryk har vi valgt papiret Photo Pearl 310 g fra Hahnemühle. Det udmærker det sig ved lang holdbarhed og fantastiske farver. Overfladen er glat og bright white med diskret satin effekt. Kontakt os, hvis du foretrækker din plakat fremstillet med mat papir til samme pris.

Nielsen rammer


Hvis du vælger at bestille indramning, opklæbes din plakat på en syrefri bagplade, hvilket sikrer, at den altid ligger 100% fladt i rammen. Det færdige billede leveres i en højkvalitets træramme fra det anerkendte tyske firma Nielsen.

Kundesupport

Vi sidder klar ved telefonen, tøv ikke med at ringe på 30 84 94 00. Vi har altid tid til en snak om din opgave, uanset om den er stor eller lille. Og du kan naturligvis også sende os en mail på: info@nordlysprint.dk

Vores returpolitik

Vi tror på vores produkter. Derfor har du altid 30 dages returret på alle produkter fra Nordlys Print. Uden vrøvl :)

Nordlys Print: Et anderledes printværksted

Nordlys Print er et lille dansk printværksted, der fremstiller digitalprint i gallerikvalitet. Vi bruger eksklusive materialer hele vejen igennem, og vi tager den tid der skal for at få det bedst mulige ud af hvert eneste billede. Med dette udgangspunkt er det umuligt for os at være de billigste på markedet. Til gengæld får du rigtig meget for pengene hos os.