Lad os klare redigeringen af dit billede

Ofte kan det være en god idé at lade os hjælpe med at gøre dine billeder klar til print. Vores pris herfor er kun 50 kr. pr påbegyndt halve time. Redigeringens andel af den samlede pris vil altid fremgå af vores uforpligtende tilbud. Vælger du at takke nej til vores tilbud, betaler du selvfølgelig intet.

Vores primære formål med at tilbyde denne service er at sikre, at du som kunde bliver glad for dit print.

Vi har ganske omfattende erfaring med blandt andet

  • Grundlæggende billedredigering
  • Reduktion af billedstøj
  • Opskalering af billeder med lav opløsning, så de egner sig til print i store størrelser. Dette er eksempelvis ofte relevant, hvis du har taget billedet med din mobiltelefon.
  • Forbedring af billedskarphed.
  • Sikring af at vores printer-/papirkombination kan gengive alle farvenuancer i dit billede

Hvis du ønsker hjælp til at redigere et eller flere billeder, bedes du uploade det/dem til os med WeTransfer på

https://nordlysprint.wetransfer.com

Følg proceduren på skærmen. Brug beskedfeltet til at give os dit telefonnummer samt fortælle, hvordan du ønsker opgaven løst. Vi kigger på dine billedfiler for at finde ud af, om vi kan hjælpe. Herefter ringer vi til dig, for at aftale, om vi skal gå videre med opgaven. Når vi har lavet vores forslag til redigering, sender vi dig et gratis vandmærket testprint pr. billede. Desuden modtager du pr. mail en faktura med et uforpligtende tilbud. Mailen vil indeholde et link, som du kan benytte, hvis du beslutter at gennemføre købet.