Search our collections

30 dages returret

Fortrydelsesret

Vores produkter har høj kvalitet, og vi tror på dem. Vi har derfor valgt at give 30 dages fortrydelsesret på alle køb fra Nordlys Print.

Perioden regnes fra den dag, hvor varen er blevet leveret til pakkeshop/posthus eller til din privatadrresse. Ved et fortrudt køb skal du selv håndtere returnering og betale for returporto. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet og fra fortrydelsen skal forsendelsen returneres efter senest 14 dage. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til info@nordlysprint.dk hvortil standardfortrydelsesformularen nedenfor i handelsbetingelserne bedes være udfyldt og medsendt. Når vi har modtaget varen retur, bliver det beløb, vi refunderer, overført til det kort, du har betalt med eller til din bankkonto. 

 

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Nordlys Print
Skovvænget 19
6440 Augustenborg
TLF: +4530849400

Returprodukter modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Nordlys Print at vurdere varens stand.


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:

Nordlys Print

Skovvænget 19

6440 Augustenborg

E-mail: info@nordlysprint.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser (venligst skriv varenavn som anført på din faktura):

 

 

Bestilt den:

Modtaget den:

Begrundelse:

 

 

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse: 

Forbrugerens underskrift:

Dato: