Om Nordlys Print

Fine art print service

Nordlys Print er et dansk printværksted etableret i 2020 af en lille gruppe entusiaster med klare holdninger til Fine Art Print processen.

Vores webshop er designet som en service til fotografer, kunstnere og alle andre, som ønsker billedkunst i gallerikvalitet til deres vægge til en overkommelig pris. Udgangspunktet er, at kvalitet og kundetilfredshed er afgørende. Finish, farver og holdbarhed skal være enestående og slutresultatet i overensstemmelse med kundens ønsker. For at opnå dette, baserer vi vores arbejde på topmoderne teknologi, kvalitetsmaterialer og skrappe kvalitetskrav kombineret med tæt kundedialog.

Vi printer udelukkende på papir fra Hahnemühle. Dette firma kan spore sin historie tilbage til 1584, og Hahnemühle betragtes verden over som en af de absolut førende fabrikanter af Fine Art papir.

Vores Canon storformatprintere muliggør print op til 111 cm i bredden og flere meter i længden. Det 12 farvede pigmentblæksystem sikrer enestående farvegengivelse og holdbarhed af dit print.

Vi benytter os af state-of-the-art farvestyring. Vores skærme kalibreres månedligt, og vi opmåler selv unikke ICC profiler for hver enkelt af vores printer- og papirkombinationer. Dette er din garanti for, at din billedfil printes præcist og med de rigtige farver.

Selvom virksomheden er nystartet, står der mennesker med mange års erfaring med printhåndværket bag. Vi er nemme at komme i kontakt med og vil meget gerne sparre med dig om fremstillingen af dit print.

Jens Parkum

EJER / KUNDEKONTAKT

E-mail: info@nordlysprint.dk

Tlf: 3084 9400

Julie Elisabeth Parkum

DESIGN

John Perry

KVALITETSRÅDGIVNING

Gode billeder skal ikke kun opleves på skærmen

Har du fanget et pletskud som dette?

Lad os hjælpe dig med at omdanne det til et fine art print, klar til indramning og ophængning på din væg