Search our collections

FAQ

Levering/Retur

Nordlys Print leverer i hele Danmark, undtagen ikke-brofaste øer.

Den normale leveringstid er ca.5 arbejdsdage efter din bestilling.

Leveringsomkostninger: 69 kr.

Levering: Nærmeste posthus eller pakkeshop.Vores produkter har høj kvalitet, og vi tror på dem. Vi har derfor valgt at give 30 dages fortrydelsesret på alle køb fra Nordlys Print.

Perioden regnes fra den dag, hvor varen er blevet leveret til pakkeshop/posthus eller til din privatadresse. Ved et fortrudt køb skal du selv håndtere returnering og betale for returporto. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet og fra fortrydelsen skal forsendelsen returneres efter senest 14 dage. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til

info@nordlysprint.dk

hvortil standardfortrydelsesformularen (du finder den nederst i vores handelsbetingelser) bedes være udfyldt og medsendt. Når vi har modtaget varen retur, bliver det beløb, vi refunderer, overført til det kort, du har betalt med eller til din bankkonto.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Andet

Format: tiff, jpg, jpeg, pdf eller png

Maksimal filstørrelse: 1 GB

Hvis du har en opgave, som stiller særlige krav til billedformater, størrelser, papirtype eller andet, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon: 3084 9400 eller pr. mail: info@nordlysprint.dk

Ja! Du kan overføre dine filer til os via dette link:

https://nordlysprint.wetransfer.com

Husk at sende give os besked pr. telefon 3084 9400 eller mail info@nordlysprint.dk, så vi er med på, hvad vi skal gøre med filerne :)